lördag 25 september 2010

Koncentrationsläger till sverigedemokraterna

Det kräver på fullt allvar en krönikör i Göteborgs-Posten i dag år 2010. Han vet dessutom att dom är dumma i huvudet och går på socialbidrag. Vilket hat som sprids över landet. Jag blir förskräckt.

Detta för att ett nytt parti har kommit in i riksdagen. Ungefär lika många som nu har gått med i kampanjen mot likhet, som en kvällstidning kör (gissa vilken) valde in partiet i riksdagen, men dessa väljare ska inte respekteras. De ska hatas och misshandlas och knivskäras i värsta fall.

Samtidigt avslöjas att socialdemokraterna har slängt ut drygt två miljoner till en konsult, som skulle fixa valet åt dem. Ja det är ju respektabelt. De befinner sig så långt ifrån folket att de inte längre vet hur de tänker och tycker. De måste ha en konsult som ska leda arbetet med detta och upplysa dem.

Och ungefär samtidigt har min gamle jobbarkompis Lars Linder skrivit något insiktsfullt på kultursidan i Aftonbladet dagen före valet:

"... vänsterns svårigheter inte ligger i högerns dolska illvilja, utan i egna svagheter".

Det var bättre än det Expressens Isobel Hadley-Kamptz lyckades få ur sig på twitter. Där var det hat och hat och hon ville döda. Märkligt nog när hon såg Bert Karlsson och Bengt Westerberg i TV. Dock skyller Expressen på att hon är frilansande krönikör. De kan de inte hålla reda på jämt och ständigt.

PS. Den man, som misshandlades, knivskars och hotades för att han är sd-are hoppar nu av politiken. Han vågar inte längre vara politiker. Är det ett sådant samhälle vi vill ha? DS.

10 kommentarer:

 1. Precis som Maj Grandmo säger på sin blogg, så har inte Sverige någon reell demokrati. Det finns ingen respekt för oliktänkande. Inte ens ett parlamentariskt val respekteras. Vår demokrati är en potemkinkuliss och inget annat. Sverigedemokrater förklarades dessutom fredlösa av Reinfeldt i Malmö.

  SvaraRadera
 2. Jo Cavatus riktigt så illa var det väl inte med Reinfeldt, men han sa väl något om att de fick skylla sig själva ungefär. Men det är en förskräcklig krönika som GP lyckats trycka. Byt ut sverigedemokraterna mot zigenare, turkar, irakier eller muslimer så blir det direkt hets mot folkgrupp.

  SvaraRadera
 3. Vissa får man spotta på. Det kommer att få motsatt effekt. Ha, ha, ha... rätt åt alla Prettoister! Ja, det är jag som myntar ordet här och nu. Prettoist! Så jävla trist eftersom det vimlar av dom.

  Sossarna - vårt lilla folkhemsparti - är rökta, kokta och stekta. Och det är Sahlin med. Snart ryker hon. Dom är så desperata efter makten. Men sorry - det går lika bra med selleri

  SvaraRadera
 4. Helena: Prettoist... mmm jo det är nog rätt fullt av dom i ex-folkhemmet. ;) Ha en trevlig lördagkväll!

  SvaraRadera
 5. Ja, allt hat som media nu bubblar av gör bara att man blir ännu säkrare i sin övertygelse att det var rätt att rösta på sd.

  Vad är det för människor som håller på att hata på Twitter, i demonstrationer, i media o vid överfall av sverigedemokrater?
  //Pops

  SvaraRadera
 6. Hela tiden stöter man på utmärkta bloggar så det blir snart svårt att välja vilka som skall följas. Denna är mycket läsvärd och välskriven!

  SvaraRadera
 7. Du menar att du inte tycker om att man gör stereotyper av Sverigedemokrater ?

  SvaraRadera
 8. Jag har svårt att tolka Reinfeldts uttalande som annat än ett carte blanche till fortsatta knivöverfall på sverigedemokrater.

  Issa Issa blev första offret. Vem blir nästa? Jag kanske?

  SvaraRadera