onsdag 23 juni 2010

Ska Jenica Frisque utvisas?

Det är rubriken på mitt senaste inlägg på Newsmill. Läs och begrunda!

Och här får ni upplösningen på det hela den 26 oktober 2010.

15 kommentarer:

 1. Det här verkar väldigt konstigt. För mig känns det självklart att hon inte ska utvisas, hur har det kunnat bli så här?

  SvaraRadera
 2. Anonym: Jo det är väl enkelt att se... vi har våra regler och bestämmelser... och som jag skrev de gäller alla. Får se nu om juridiken kan finna något kryphål så att hon får stanna. De kanske kan höja lönen? Det vore väl det enklaste. Och kräva lite mer arbete av henne?

  SvaraRadera
 3. Hej Ann Helena

  Nu har jag din nya blogg på min. Kul att du fortsatter att blogga!
  Kram
  Ramona

  SvaraRadera
 4. Va bra att du hittade mig igen då! Jag gjorde bara ett litet uppehåll... det föll sig så! Kram tilbaka!

  SvaraRadera
 5. På bloggen "Politiskt Korrekt" publicerar man det tidningarna inte vill skriva om. Bl a domar där framförallt män med utländsk bakgrund dömts för rån, våldtäkt, misshandel, mord o annat smått o gott. Det är påfallande ofta som utvisning inte krävs i domen.
  Det måste väl bero på att vi svenskar gärna vill att just dessa män efter ett kortare fängelsestraff stannar här o fortsätter att berika vår kultur. Skötsamma studenter, ingenjörer o andra utan asylskäl kan däremot gärna åka tillbaka till sina hemländer, vilka dessutom ofta är västländer som inte har så mycket spännande ny kultur att erbjuda oss.
  Eller kan det bero på att dessa frågor bara diskuteras på skamliga bloggar som anständiga svenskar med hjärtat på rätta stället inte besöker?
  Kan det vara förklaringen till att Jenica ska ut?
  //Pops

  SvaraRadera
 6. Nä du retas eller skämtar politiskt korrekt heter väl ingen blogg? Jenica klarar sig nog... har man Lunds universitet bakom ryggen så ordnar det sig säkert... här har Sydsvenskan skrivit om henne:

  http://www.sydsvenskan.se/lund/article924380/Karordforande-nekas-uppehallstillstand.html

  SvaraRadera
 7. Ja, självklart ska reglerna gälla alla, men somliga verkar hitta de kryphål som finns. Om man som Pops gör, jämför med dömda personer, som ändå inte blir utvisade, blir det ännu märkligare.

  Samma anonym som skrev 11.53

  SvaraRadera
 8. Pops och anonym 11.53+16.12 står på motsatta barrikader uppenbarligen... slåss på ni bara... vi åser matchen... :)

  SvaraRadera
 9. Är det en match?

  ;-)

  SvaraRadera
 10. Anonym 16.14: Kan bli iaf i takt med tiden, så mycket matcher som det är... vuvuzelor ingår, som vanligt... jag kan höra dom i mitt huvud vid det här laget tyvärr... :(

  SvaraRadera
 11. Nä, Politiskt Inkorrekt
  ( http://politisktinkorrekt.info/ ) ska det ju vara. Kanske sillunchen i pensionärstillvaron vid sommarstugan bidrog?

  Denna "ful"-blogg" (Politiskt Inkorrekt) är faktiskt den mest besökta politiska bloggen enligt "Bloggtoppen". Kanske en massa människor med skräckblandad förtjusning går in på den för att läsa allt det förbjudna som tidningarna undviker att skriva om?

  Sen måste jag säga att jag inte riktigt fattar vad anonym menar. Kanske du inte riktigt uppfattade ironin?
  //Pops

  SvaraRadera
 12. Jo, visst uppfattade jag din ironi, Pops. Jag blir bara än mer förvirrad av att en student (kanske) blir utvisad enligt en regel och att dömda våldsverkare inte blir det, enligt någon annan regel (eller vad?).

  Jag måtte ha uttryckt mig bakvänt i mitt svar 16.11

  SvaraRadera
 13. Så där jag nu verkar ni vara på samma planhalva, men 16.11 det var faktiskt jag det... du får hålla dig till 16.12 Anonym. Och vuvuzelorna har tystnat också... i mitt huvud... så underbart, tror jag ska ta ett glas vin i den ljuva sommarkvällen... gutår!

  SvaraRadera
 14. Anonym 19.21!
  Är det inte vad hela invandringspolitiken handlar om? Ologisk, inkonsekvent, ogenomtänkt o framförallt indelning av vi o dom - vi de goda som inte ifrågasätter o dom de intoleranta, främlingsfientliga som är kritiska o vill veta sanningen om konsekvenserna.

  Ann Helena, jag hoppas att du inte glömde 2 1/2 män? Det var verkligen bra i kväll.
  //Pops.

  SvaraRadera
 15. Nä Pops jag såg inte det.. umgicks med gubben istället och satt här ute i kvällssolen... solen går ned vi halvtio hos oss, måste njuta lite... särskilt efter den hemskaste vinter vi har upplevt...här.

  SvaraRadera