onsdag 10 februari 2010

Genusskolor till alla

Jag tycker att vi ska skilja flickor och pojkar åt permanent. De ska inte ens få veta att det finns något annat kön än deras eget. Och barnen ska växa upp med det kön de är födda som, för tänk så ojämlika de blir annars.

Jag tycker absolut att vi ska skilja män och kvinnor åt också, inte låta dem ses annat än på avstånd skymta förbi, ungefär som man kan råka göra med djur i skogen. För män är djur tycker inte ni det? Jo kvinnor är också djur, men liksom en mycket snällare och godare variant.

Och för att inte mänskligheten ska dö ut så finns det ju alla möjliga fina kliniker, där sådant kan skötas. Och då kan ju alla kvinnor få önska sig ett barn i vilken färg som helst! Tänk så underbart det kommer att bli på jorden när vi alla till slut ser ungefär likadana ut...

För att allt det där ska fungera så utser vi två råd, ett bestående av kvinnor och ett av män och de får naturligtvis inte heller träffas. Det vore för farligt. Men vi har ju så utvecklade kommunikationer över hela världen så det är inga problem.

Ja, det skulle vara ett världsråd alltså, som går in för att ta bort alla skillnader mellan män och kvinnor. Jo överhuvudtaget förstås.

Och detta råd, som ska bestå av de visaste och klokaste vi har i världen, ska bestämma allt om hur mänskligheten ska gå sin nya och strålande framtid till mötes.

Det är bättre ju färre som sitter i detta råd, så slipper de diskutera så länge. Allt sånt leder bara till tjafs och osämja. Så det allra bästa vore om det bestod av en man och en kvinna.

Vi har ju sett prov på detta förut i världen hur en man och en kvinna har lett våra länder och det har blivit storartade resultat av detta.

Jag ska strax skicka iväg ett sådant här förslag till armécheferna i de olika länderna, så att vi kan få hjälp av militären att införa detta över hela jorden. Vi kommer att leva i ett paradis bara om tio år eller så.

Var hälsad du nya sköna värld!

Eva von Braun
dotterdotter till
Eva Braun den adliga grenen

PS. Jag är dock inte släkt med Eva Pauline von Braun lustigt nog, men hon kommer nog säkert också att uppskatta den här underbara förändringen. DS.

8 kommentarer:

 1. Härlig ironi Ann Helena.
  Jag har lagt in ditt inlägg som rekommendation i mitt senaste blogginlägg.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Jaha va bra... var just iväg och postade min bok Ett Sekel av Tystnad till Ramona och idag är hela världen stökig... undrar varför? I morse gick en huvudsäkring i vårt hus och jag blev tvungen att pulsa iväg till vårt proppskåp som ligger bortom grannens tomt... livsfarligt i morgontrafiken... sen skulle jag iväg då, men körde fast i en snödriva det första jag gjorde.. buhu :( Jag som aldrig kör fast i något... skottade loss mig och har nu trots den stökiga förmiddagstrafiken (alla var ute och körde verkar det som) lyckats posta Ett Sekel av Tystnad till Ramona... :-)

  Puh är det jag eller världen undrar jag alltid när det är så där... ha det gott :)

  SvaraRadera
 3. Ann Helena: jag saknar ett "obs!Ironi" i din text. (OBS! Ironi)

  SvaraRadera
 4. IAMB: Okej du får sakna det... ;) Och nu fick jag förklaringen till världens stökighet där ute... jag och Monica är citerade i Uppsala Nya tillsammans med tidigare ledarskribenten Maria Abrahamsson... och hela häxfalangen är naturligtvis i uppror... och ni som inte fattade att böckerna om Harry Potter är på riktigt ;)

  SvaraRadera
 5. HAhahahahaahaha okej jag dööör av skratt! Så himla roligt!=)

  SvaraRadera
 6. Tack Carstoned! Roligt med folk som har humor... det har inte dom i häxfalangen har jag märkt... ;)

  SvaraRadera
 7. Det finns ironi och så finns det intelligent ironi.
  Var och en får naturligtvis själv avgöra var den vill placera Ann Helna Rudbergs inlägg.

  SvaraRadera
 8. Charles: hahahaha så diplomatisk du är, rent av syrlig... och vad heter du då i efternamn von Brylling eller så?

  SvaraRadera