måndag 14 september 2009

Grundkurs för utomjordingarDen kosmiska manualen för planetär evolution. Nödutgåva. Jordupplagan. Samskapad av Uppdragskontrollen och Zoev Jho.

Utdrag ur denna 1995 publicerade bok: "Uppdraget på planeten Jorden initierades på begäran av Jorden själv. Jorden har bett om och de stellära råden har godkänt ett evolutionärt språng. Under det senaste årtusendet har Jorden förberett sig på vår ankomst. Det är dags nu att komma ner till det jordiska planet, för att återkräva planeten i namn av ljusets krafter och för att öppna hennes dörrar mot det kosmiska samfund i vilket hon befinner sig.

Er värld betraktar historien som en förteckning över allt viktigt som någonsin hänt. Inget kunde vara mera fel. Historien är inte mycket mer än en förvrängd uppteckning av ändlöst mänskligt ego-poserande, vars enda syfte har varit att förstärka tillståndet av förnekande. Sedan planeten beslutade att inte längre godta "nej" som svar så har den historiska tiden inget annat val än att ta slut.

Historiens slut bör inte ses som en skrämmande händelse. Den skrämmande händelsen har varit historien själv. Dess slut är den befrielse som kommer att upphöja mänskligheten, inte avkläda den dess kraft.

Många av er är specialister på femtedimensionell teknologi och är medlemmar i Förenta stjärnarméns ingenjörstrupper. Denna organisation har ingenting att göra med Förenta staternas armés ingenjörstrupper, då deras teknologier är helt förankrade i 3D och inom kort kommer att vara helt oanvändbara.

De förenade stjärningenjörerna är mästare på omvandling, högfrekvent vibrationsmedicin och att avväpna ofunktionalitet. De är här för att föra dessa och andra teknologier till planeten för att underlätta den fysiska och andliga förändring som pågår just nu.

På grund av den sjabbiga situation som jordens vetenskapsmän har försatt sig i så finns inte majoriteten av stjärningenjörerna bland dem. Listigt förklädda till hemmafruar, kontorsarbetare, hårfrisörskor, taxichaufförer eller välartade reportrar står de utanför den vetenskapliga världen redo och villiga att börja handla. Nu sänder vi ut signalen att det är dags."


2 kommentarer:

  1. Hej!

    Håller precis på att läsa ovan nämnda bok, och den är fylld av djupa sanningar! Fantastisk!

    SvaraRadera
  2. Anonym: Visst är den rolig! Skrattade hela vägen från stan när jag hade köpt den...

    SvaraRadera